Vinkovačka mladež odlučila učiniti nešto predivno za odbačene životinje

2019-10-09 13:00:00

I DOK je u mnogim dijelovima svijeta, ali i Hrvatske, mladež često optuživana za zlodjela izvršena nad životinjama, u Slavoniji će se mladi ovog vikenda okupiti kako bi pomogli napuštenim i odbačenim ljubimcima. Centar kulture Walkow odlučio je učiniti ogromnom dobro djelo te ovoga vikenda (11. i 12. listopada) organizirati dva događaja pomoću kojih će pomoći vinkovačkim njuškicama iz Udruge Rocco o kojima često ne misli nitko.

U petak i subotu njihovi će gosti moći zaplesati uz poznate zvukove disco glazbe, a ulaz će se naplaćivati u vidu donacija. Ako želite prisustvovati ovom tulum, na ulazu ćete moći ostaviti konzervu hrane za pse ili mace, vreću suhe hrane, posudu za hranu i vodu, povodac za šetanje, dobrovoljnu novčanu donaciju te bilo što drugo što bi doprinijelo ljepšem i boljem životu ljubimaca koji još uvijek nisu pronašli stalan dom i obitelj.

Volonteri iz Udruge Rocco naporno i teško rade kako bi svojim životinjama omogućili što ljepši život. Uz vukovarsku udrugu, Udruga Rocco jedina je na području Vukovarsko-srijemske županije, a odbačenih je životinja jako puno. Sigurni smo da će im ova akcija dobro doći te se iskreno nadamo da će ovo potaknuti i druge mlade ljude da učine isto. Tulum počinje u 21 sat oba dana (11. i 12. listopada), nadamo se da se vidimo u što većem broju u Vinkovcima u Genscherovoj 23 C.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

(function (d, s, id) { var js; const fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "http://connect.facebook.net/hr_HR/sdk.js#xfbml=1&version=v3.3&appId=216060115209819"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

index.hr