Milana Stankovića svi znamo, ovako izgleda njegova sestra: Kada je vidite, biće vam jasno zašto je krije

Milana Stankovića svi znamo, ovako izgleda njegova sestra: Kada je vidite, biće vam jasno zašto je krije

POZNATI PJEVAČ JE VIŠE PUTA NAGLASIO KAKO MU JE VEOMA BITNA PORODICA, SADA ZNAMO I KAKO NJEGOVA SEKA NASTASIA IZGLEDA.

Milan je prije nekog vremena objavio fotografiju kako njih dvoje uživaju u jednom na kafi, a fanovi su ostali oduševljeni.

Pogledajte kako ona izgleda:

Milan Stanković već godinama važi kao jedan od najzgodnijih domaćih pjevačica, i otkada se pojavio na sceni svojim izgledom privlači pažnju.

Milan Stanković je rođen u Beogradu devetog septembra u Beogradu: Djetinstvo je u Obrenovcu proveo, trenutno živi u Beogradu. Nadimak mu je Kica, ima mladu sestru Nastasiju.

On je srednju medicinsku školu završio, smjer za medicinskog tehničara, za sebe uvijek kaže kako je tvrdoglav, cjepidlaka, lijen, težak za održavanje, ali je iskren, duhovit, vedar, spontan.

Najviše ga glupi ljudi iznerviraju.

Omiljeni strani pjevač i pjevačicu su mu Džastin Timberlejk, Majkl Džekson, Kristina Agilera, Britni Spirs, domaći Zdravko Čolić, ali i Ceca. Njegove omiljene pjesmu su Like I love you koju izvodi Džastin i Ne daj da te rade od Samardžića.

Njegov najbolji film je Vanilla sky.

Cjelodnevno izležavanje u krevetu ga opušta, podrazumijeva blejanje u TV, mobilni, zdranje sa društvom koje dolazi i prolazi, on ne ustaje iz kreveta. Njegove omiljene boje su mu crna i ljubičasta, srećni brojevi su mu devet i sedam.

U Horoskopu je djevica, u podznaku strijelac. Sasvim sigurno da je pojavljivanjem u Zvezdama Granda osvojio većinu djevojčica, postao je za njih princ na bijelom konju.

On je i veliki broj obožavalaca stekao prvenstveno svojim glasom, scenskim nastupom, kao i harizmom koju posjeduje, ali i naklonost djevojaka svojim izgledom. Njegova prvap jesma Još uvijek se uveliko vrti na radio stanicama, gdje zauzima prva mjesta na top listama.

Izvor: dobardan.info