Ilda Šaulić usred emisije očitala lekciju Radi Manojlović – ovo se više nikada neće ponoviti

Ilda Šaulić usred emisije očitala lekciju Radi Manojlović – ovo se više nikada neće ponoviti

Sada su Ilda Šaulić i Rada Manojlović zajedno bile gošće u jednoj emisiji. One su tamo otvoreno razgovarale o odnosima između muškarca i žene. Tada su njih dvije imale neke nesuglasice između mišljenja, a što ostali gledaoci nisu očekivali. Prilikom pričanja o prevarama muškaraca, Ilda je ostala zaprepaštena zbog izjave Rade.

– Mi žene znamo biti prilično čudne i namazane kada nam je stalo do nekoga ili nečega, pored toga što je on preljubnik. Znate to svi, muškarci oduvijek varaju, a to nije ništa novo, jedna kao nijedna, rekla je Rada u emisiji, dok je prilikom toga Ilda odlučila da prekine njeno izlaganje i sama je nauči lekciju.

Ja se sa time ne bih nikako složila, ne varaju svi muškarci. Ja mislim da ako muškarac vara, onda se on mora potruditi da to radi toliko dobro da ja to ne bi otkrila ili neko iz moje sredine. Budi šmeker jer ako si se već odlučio da to uradiš, onda to trebaš raditi na takav način da se ja ne bi našla u lošoj situaciji. Mislim da ja ne bih mogla prijeći preko prevare. Nikada ne trebaš reći u životu “Nikad”, a ja do sada nisam bila u takvoj situaciji i ne bih voljela da se nađem ikada, rekla je Ilda na izjavu od Rade.

Osim toga se i prilikom emisije povela riječ o tome da će od svih tih emotivnih prevara pojedinci razlikovati “fizičke prevare”, a na tu temu je Rada ponovo imala komentar koji je bio prilično iznenađujući.

– Oni govore da je to njima sport za “fizičke prevare”, a da tako torše kalorije. Mi kao žene to nikada neće razumjeti i bolje nam je da se ne trudimo shvatiti tako nešto, rekla je Rada u emisiji “Ja to tako”.

Izvor: dobardan.info