DŽENIFER LOPEZ ŠOKIRALA MUŠKARCE SVOJIM BICEPSIMA

DŽENIFER LOPEZ ŠOKIRALA MUŠKARCE SVOJIM BICEPSIMA

Kada su delovi tela u pitanju, Dženifer Lopez je javnosti najpoznatija po svojoj zadnjici koja je čak i osigurana na nekoliko miliona dolara. Međutim, ova muzička legenda se trudi da i druge delove tela dovede do savršenstva. Njene fotografije na društvenim mrežama to i pokazuju.

Najnovije fotke koje je Džej Lo postavila pokazale su da je ona pažnju posvetila svojim rukama. Koje izgledaju masivno, izdefinisano i prilično snažno. Iako su žene impresionirne njenim rezultatima. Muškarci su ti koji su najviše bili u šoku i koji prosto nisu mogli da veruju da ova lepotica ima ovako snažne i mišićave ruke.

Poznato je da ona konstatno svojim fanovima pokazuje kako trenira i trudi se da ih maksimalno motiviše i natera da žive zdravije i bolje, ali ove fotografije su ipak pokrenule pravu lavinu komentara.

Pošto su je mnogi pitali kako je uspela da ostvari ovaj rezultat. Džej Lo je na Instagramu napisala sledeći tekst: „Osećam se kao Superžena posle poslednjeg koncerta. Kada sam saznala da ću imati 15 koncerata u 27 dana. Pomislila sam da je to mnogo i da je nemoguće ostvariti. Ali obećala sam sebi da neću odustati i da će me to samo ojačati na kraju. Trenirala sam i sve izdržala i na kraju došla u najbolju formu svog života. Toliko emocija me obuzima, ali osećaj snage je nešto što me najviše uzbuđuje i zbog toga sam zahvalna i srećna“.

Fanovi popularne holivudske dive su čak počeli da pišu peticije i da je predlažu za novog superjunaka. A mnogi su slali poruke i Marvel kompaniji u nadi da će Džej Lo postati nova heroina, jer ona sigurno tako izgleda.

Izvor: muskimagazin.rs